Fotball-lag: – Slått med jernrør og truet med pistoler

Etter 0-0 i den første kampen i Argentina mellom Tigre og Sao Paulo, skulle den andre delen av finalen spilles i Brasil.

Men etter en første omgang der spillerne hadde røket i tottene på hverandre flere ganger, der dommeren hadde delt ut tre gule og ett rødt kort og hjemmelaget hadde scoret to ganger, startet dramatikken for alvor.

Tigre-spillerne stormet rundt Sao Paulos Lucas, og da de brasilianske sikkerhetsvaktene kom til spillerens unnsetning skal de ha angrepet flere på det argentinske laget, skriver ESPN.

- Det var bare flaks at ingen ble drept, sier Jorge Borrelli, en av Tigre-trenerne, ifølge The Telegraph.

Bildespesial: Se bildene fra finalen

- Slo spillerne

Lagene gikk i garderoben, men da dommer Enrique Osses skulle sette i gang de siste 45 minuttene, nektet Tigre-spillerne å komme på banen.

I pausen skal nemlig vondt ha blitt til verre. Argentinerne hevder politiet brøt seg inn i garderoben og angrep dem.

- Det var rundt 30 av dem med jernrør. De truet med pistoler og banket oss. Det er en skam, sier midtbanespiller Martin Galmarini.

Til Fox Sports sier trener Nestor Gorosito det samme.

- Det var galskap. Politiet tok seg inn og slo spillerne våre, sier Gorosito.

På den argentinske TV-kanalen som sendte kampen kunne man ifølge Fox Sports se blod på veggene og Tigre-ansatte med blåmerker og blod i ansiktet.

Blir ingen omkamp

Kampen ble avbrutt og Sau Paulo tilkjent seieren i Copa Sudamericana. De 65.000 tilskuerne måtte dermed nøye seg med å se en omgang.

- Tigre nektet å spille videre fordi de mente sikkerheten var for dårlig, sier representant for CONMEBOL, det sør-amerikanske svaret på Uefa, Romer Osuna.

Til tross for at finalen ble mildt sagt dramatisk, blir resultatet stående.

Det sør-amerikanske fotballforbundet sier imidlertid at de vil sette i gang en etterforskning av hendelsene i kampen.

Open all references in tabs: [1 - 4]