Promotion
med annonselenker

Sergio Agüero pådro seg en strekk da Argentina startet den søramerikanske VM-kvalifiseringen
med tap mot Ecuador. Brasil fikk også en helsvart start på kvaliken.

Mens de europeiske nasjonene kjemper om en plass i EM neste år, startet de søramerikanske
lagene jakten på VM-plass i 2018 torsdag. Mens Brasil gikk på et sviende nederlag
0-2 borte mot Chile, tapte Argentina 0-2 på hjemmebane mot Ecuador.

I Chile var det Eduardo Vargas og Arsenals formspiller Alexis Sánchez som scoret målene.
Vargas sørget for 1-0 med rundt 20 minutter igjen, mens Sanchez doblet ledelsen like
før slutt.

Brasil måtte klare seg uten suspenderte Neymar da de tapte sin første kamp mot Chile
på 15 år.

I Argentina måtte Manchester City-spiss Sergio Agüero gå av banen etter drøyt 20 minutter
med en strekk i låret. Fra før måtte Lionel Messi stå over kampen mot Ecuador på grunn
av skade.

I kampen avgjorde Frickson Erazo og Felipe Caicedo med scoringer i det 81. og 82.
minutt.

I de øvrige kampene vant Colombia 2-0 mot Peru, Uruguay slo Bolivia 2-0 borte, mens
Paraguay vant 1-0 borte mot Peru.

De fire beste lagene fra den søramerikanske kvalifiseringen går direkte til VM. (©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!