United-Rojo vitne til skrekk-kamp i Argentina

Forrige uke, i det som omtales som Argentinas «Superclásico», sto River Plate og Boca Juniors for sjokkscener da de i en treningskamp sørget for fem røde kort og fullt kaos mellom seg.

Søndag kveld skjedde det igjen, og denne gangen i et nytt derby i Argentina. Gimnasia og Estudiantes utgjør «La Plata»-derbyet og det hele så ut til å gå greit for seg - helt til det kun var noen få minutter igjen av kampen.

Se skandale-videoen nederst i saken!

Estudiantes ledet 1-0 idet kampen gikk mot fulltid og noen minutter inn i overtiden kontret Gimnasia i et forsøk på å utligne. Kontringen ble etterhvert stoppet av en kynisk takling og vips var skandalescenene i gang.

Spillere på begge lag begynte å gå løs på hverandre og det hele utviklet seg til en voldsom slåsskamp.

Selv om kampen ikke var ferdig, så ikke dommeren noe annet valg enn å avslutte kampen.

Kun to røde kort ble delt ut til henholdsvis Estudiantes' Santiago Ascacibar og Gimnasias keeper Enrique Bologna. Sannsynligvis vil det argentinske fotballforbundet dele ut flere straffer med TV-bildene til hjelp.

Manchester United-spiller Marcos Rojo var tilbake i hjemlandet for å se kampen. Han ble fanget opp av TV-kameraene på tribunen da basketakene for alvor var i gang. Rojo spilte for Estudiantes fra 2008 til 2010 og har vært ute i lang tid med en skulderskade. 25-åringen liker å være der det skjer. Tidligere i år ble han observert på tribunen som tilskuer da Liverpool ble slått på Anfield tidligere i år.

Den argentinske serien starter 5. februar.

Open all references in tabs: [1 - 4]