Messi-dobbel mot Uruguay

Send SPORT til 1984 for siste sportsnyheter til din mobil (3,-)

Argentina - Uruguay
3-0

Argentina, med Lionel Messi i spissen, valset over Uruguay i lørdagens VM-kvalik i Sør-Amerika. Den lille magikeren ga seg ikke før han hadde puttet to baller i motstanderens nett.

Messi-dobbel
Tross mest ballinnehav og massive sjanser, gikk det 66 minutter før de hvite og lyseblå fikk hull på byllen. Messi stakk frem foten på et lavt innlegg fra venstresiden, og 1-0 til hjemmelaget.

Alejandro Sabellas menn ga seg ikke med det. Ti minutter senere vartet Messi opp med en frekk liten lobb som åpnet opp hele Uruguay-forsvaret. Nok et lavt innlegg fra venstre, og Sergio Agüero kunne enkelt doble ledelsen for vertene.

Ti minutter før slutt satte Messi spikeren i kisten da han sendte avgårde et frispark under muren. Ballen var perfekt plassert nede ved stolperoten, og dermed har laget nå 17 poeng etter åtte spilte kamper i VM-kvalifiseringen.